Omdat we nooit meer terug kunnen naar nu


Hey!

Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Ik zal mijzelf even kort voorstellen.

Mijn naam is Lindsey Baggen. Op 23-11-2017 getrouwd met de leukste man op aarde. In april 2018 zijn we de kersverse papa en mama geworden van een prachtige zoon; Mesam en in januari 2020 van nog twee zonen; Nian en Novan. We wonen met z’n vijven en onze hele beestenboel gezellig in Ransdaal. Josje en Daantje, onze hondjes, maken onder andere deel uit van deze beestenboel. Verder hebben we nog schildpadden, vissen, kippen, konijnen en duiven.

Ik heb de fotovakschool afgerond en ben begin 2017 begonnen met Kersvers. In 2019 heb ik de Childbirth PhotoAcademy afgerond. Naast mama zijn en fotograferen werk ik ook part-time in een gezellig Grand café in Klimmen.

Ik houd van fotograferen omdat foto’s echt een verhaal vertellen. Vooral het vastleggen van bijzondere momenten die je steeds weer zou willen beleven vind ik het allerleukst. Ik probeer altijd de ongedwongen, ongeposeerde momentjes vast te leggen. De ‘’verborgen parels’’. De momenten die laten zien hoe het voelde.

Enthousiast geworden? Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden of neem vrijblijvend contact op!

Hopelijk tot snel!
Liefs,
Lindsey

fotocredit : shotbysuz

Weetjes over mij

✿ Ik ben verslaafd aan chocolade, in welke vorm dan ook, behalve ijs ✿ Het allerliefst ben ik met mijn jongens bezig. Knuffelen, spelen, knutselen, zingen, dansen, wandelen, het maakt niet uit wat! ✿ Ik houd heel erg van de natuur en van eten ✿ Mijn lievelingseten is sushi ✿ Ik ben een echt familiemens en een levensgenieter ✿ Keihard meezingen met leuke liedjes doe ik graag. Het liefst met guilty pleasures

kersverse baby newborn

fotocredit: shotbysuz