Geboortefotografie

Let op! in 2020 neem ik maar één geboortereportage per maand aan. Wil je zeker zijn van je plekje? Klik dan hier om te boeken!

 
kersvers geboortefotografie

Geboortereportage

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Langzaam leef je toe naar één van de bijzonderste dagen van je leven; de geboorte van je kindje. Vaak gaat alles zo snel voorbij en kun je je veel niet meer herinneren. Door het zien van de foto’s beleef je deze speciale momenten opnieuw of zie je dingen die aan je voorbij zijn gegaan.

In een geboortereportage maak ik een beeldend verhaal van deze bijzondere dag, zodat jullie de mooie momenten nog eens kunnen herbeleven; een herinnering voor altijd!

Ruim voor de reportage plannen we een kennismakingsgesprek, lekker bij jullie thuis. Zodat we elkaar een beetje kunnen leren kennen en we jullie wensen kunnen bespreken. Na dit gesprek kun je bepalen of je me leuk genoeg vindt om bij het bijzonderste moment in je leven te zijn.
We hebben regelmatig contact vanaf de 37e week en wanneer je regelmatige weeën hebt, neem je contact met mij op zodat ik me voor kan gaan bereiden op de reportage. Ik zal blijven tot ongeveer twee uur na de geboorte om de eerste mooie momenten van jullie samen en de eventuele controles en bezoek nog vast te leggen.

——————————————————————————————————–

Kersvers reportage

Is een geboortereportage niets voor jou, maar wil je wel graag deze bijzondere gebeurtenis vastleggen? dan is een Kersvers reportage misschien een goed alternatief.
De eerste bijzondere uren samen, die wil je toch nooit meer vergeten? Boek nu een Kersvers reportage en laat deze prachtige momenten vastleggen! Ik kom dan bijna direct na de geboorte langs om foto’s te maken van jullie kersverse gezinnetje. Zo heb je toch de eerste bijzondere momentjes als gezin vastgelegd. Ook de ontmoeting met eventuele broertjes en zusjes en het eventuele bezoek mag natuurlijk niet ontbreken.

Jullie houden mij op de hoogte wanneer de bevalling begint en hoe snel dat het ongeveer gaat. Ik sta vanaf dat moment stand-by zodat ik zo snel mogelijk de eerste herinneringen van jullie gezinnetje kan komen vastleggen. We zullen vooraf al hebben besproken welke bijzondere momenten jullie graag willen vastleggen en of de reportage in het ziekenhuis plaats vindt of lekker bij jullie thuis.

Wil je één van de foto’s gebruiken voor het geboortekaartje? Dat is mogelijk! Ik bewerk dan een aantal foto’s direct als ik thuis kom en stuur jullie deze binnen een dag. Kostenloos!